Ana Sayfa / ana-slider / Soylu’dan İmamoğlu’na Hakaret: ‘Ahmak’

Soylu’dan İmamoğlu’na Hakaret: ‘Ahmak’

İçişleri Bakanı Soylu, katıldığı etkinlikte İBB Başkanı İmamoğlu’nu hedef aldı. Soylu, “Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek” diyerek İmamoğlu’na hakaret etti

İçişleri Bakanı Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na isim vermeden hakaret etti. Soylu, İmamoğlu’nun Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet ettiğini öne sürerek, “Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek” dedi.

Ankara’da düzenlenen Polis Merkezleri Eğitici Yetiştirme Kursu 2. grup açılış programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Fransa’da katıldığı Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Türkiye’yi şikayet ettiğini iddia ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik hakarete varan ifadeler kullandı.

‘TÜRKİYE’Yİ ŞİKAYET EDEN AHMAĞA SÖYLÜYORUM’

İmamoğlu’nu, toplantıda yaptığı konuşma üzerinden hedef alan Soylu, “Terörist olmaktan ceza alanları bu ülkenin selameti ve o beldenin selameti için görevden aldığımızda, Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikâyet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Yazıklar olsun, bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun.” dedi. (İleri Haber)

Bu haber ilginizi çekebilir

DEMOKRAT MAKİNA MÜHENDİSLERİ

Demokrat Makina Mühendisleri MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Adaylıklarını Açıkladı

Ev-Dem Haber/Cüneyt Karabey 10.01.2020-15:45 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.